Общи условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННА КНИЖАРНИЦА „БГ ПО СВЕТА“                Добре дошли на bgposveta.com  

               

              

 Важно! Всеки потребител, който използва уебсайта  bgposveta.com се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия, затова Ви молим, прочетете ги внимателно!

 

Публикуваната информация в  bgposveta.com   е общодостъпна и безплатна.

 

При използване услугите на  bgposveta.com  Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

 

Услугите на Електронна книжарница „бгпосвета“ могат да ползват както регистрирани, така и нерегистрирани (гости) Потребители.

 

Регистрираните Потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация на  bgposveta.com Те имат право по всяко време да правят промени в личните си данни, както и да изискат техният потребителски профил да бъде закрит. Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от  bgposveta.com   по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от администратор на Електронна книжарница „бгпосвета“.

              

                Ние гарантираме, че няма да предоставяме личните данни на регистрираните Потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен когато това е необходимо в изпълнение на законодателството на Република България.

              

           Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от bgposveta.com  относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него имейл адрес.

  

bgposveta.com   има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация имейл адрес от регистрираните Потребители. Те имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

 

Електронна книжарница „бгпосвета“ има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

 

В случай на неспазване на условията за ползване на Електронна книжарница „бгпосвета“ или нарушаване на етиката, администраторите на сайта имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

 

 bgposveta.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.


 

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННА КНИЖАРНИЦА „БГПОСВЕТА“ имат задължителна сила както за  bgposveta.com така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени от датата на публикуването им в  bgposveta.com .

 

В страницата на всяка стока в електронната книжарница са посочени цената, предоставената отстъпка, основните характеристики на стоката и допълнителна информация. Всички книги в електронната книжарница не отговарят на корична цена и са в британски паунд, евро или американски долар(можете да изберете сами) и са с включен ДДС.

 

За да бъде приета и изпълнена поръчката Ви, трябва да сте попълнили коректно всички полета на формата за поръчка. При направена поръчка ще получите потвърждение на посочения от вас имейл адрес.

 

Ние се стремим да Ви предоставяме точна и актуална информация. Въпреки това е възможно в предоставената информация да има грешки и неточности. При установяване на явна неточност при параметрите на направената от вас поръчка ще се свържем с Вас за уточнение и потвърждение, преди да изпълним поръчката.

 

При определени обстоятелства (изчерпани наличности, технически грешки при формиране на поръчката, некоректно поведение на Потребителя и други неизрично упоменати)  bgposveta.com  си запазва правото да отказва изпълнението на поръчката. Потребителят се уведомява за отказа на посочения от него имейл или телефон в срок от 2 работни дни след приемане на поръчката.

 

На  bgposveta.com  имате възможност да давате мнения и оценки относно предлаганите продукти. Администраторът на сайта си запазва правото да редактира или изтрива мнения, съдържащи препратки към други сайтове, обиди, заплахи, защитени обекти на авторски права и други непозволени от закона материали.

             

                Работно време

                Поръчки в Електронна книжарница „Хермес“ се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

 Работното време на консултантите на bgposveta.com  е:

                Понеделник – петък: 9:00 – 17:00 ч.

                Съботa и неделя – почивни дни, в които не се изпълняват поръчки.

  За връзка с нас може да използвате  e-mail: bgposveta@gmail.com  

                 
Условия за доставка:

 

   Доставката с български пощи се извършва в срок от 8-15 работни дни в Европа, а в други населени места – отнема по-дълго време.

 

   Електронна книжарница „Бгпосвета“ не носи отговорност в случаи на забавяне на поръчки по вина на български пощи.

                

                  Поръчки, направени до 15:00 часа в работен ден, се обслужват в рамките на същия ден.

  

     Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

  

     Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.

 

След като направите поръчката си в Електронна книжарница „бгпосвета“, на Вашия имейл ще бъде изпратено съобщение за потвърждението й. Доставките се извършват от български пощи – до посочения от Вас адрес.

             

 

Рекламация:

            Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в Електронна книжарница „бгпосвета“, има право на рекламация при:

• констатирани липси,

• дефекти на стоката.

 

При несъответствие на продукта с основните характеристики, посочени в страницата, Електронна книжарница „бгпосвета“ възстановява депозираната от Потребителясума за поръчката, включително и транспортните разходи, начислени за придобиване на продукта, в срок от 7 дни от получаването му в ненарушен търговски вид.

 

              Рекламация се прави до 1 седмица след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация Потребителят има право на замяна на стоката и с друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, Потребителят доплаща разликата.

 

                Връщането се осъществява при следните условия:

• запазен добър търговски вид (продуктът не е скъсан, надраскан, смачкан и т.н.);

• не са налице повреди, причинени от неправилна употреба;

• запазена оригинална опаковка и етикет.

 

                Цената за доставка при връщане на стока  се поема от Потребителя, освен в случаите, когато връщането е по вина на Електронна книжарница „бгпосвета“. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на Потребителя и в двете посоки.

 

           Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителя. Електронна книжарница „бгпосвета“ не носи отговорност, ако Потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия.

 

           При използване услугите на bgposveta.com Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

 

Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от bgposveta.com  относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него адрес за електронна поща.Дата на последна актуализация:

15.01.2018 г.